Noutati

Ce este un site de prezentare?

In epoca internetului se spune ca cine nu este online nu exista !

Un site de prezentare este cheia unui business de succes in mediul online. Indiferent de domeniul de activitate este o modalitate ideala de atrage potentialii clienti, de ai informa in legatura cu produsele sau serviciile oferite.

Acesta are rolul de a crea imaginea unei companii sau a unei societati, prezentand cele mai importante elemente definitorii ale acesteia.

Expertii aseamana site-ul de prezentare cu o carte de vizita din mediul online, iar clientii folosesc aceasta carte de vizita pentru a gasi informatii despre compania cu care intentioneaza sa intre in contact, dar si pentru a o evalua.

FREELANCER WEB DESIGN
Ai nevoi de un site de prezentare eficient? Avand abilitatii in web design si dezvoltare WordPress, pot oferi solutii web eficiente, special pentru tine.

Ce pagini trebuie sa contina un site de prezentare?

Home Page – este cea mai vizitata, prin urmare structura si informatiile prezentate aici trebuie sa fie elemente cheie pentru afacerea ta.

Despre Noi – este pagina in care trebuie prezentata firma: povestea firmei, numarul de inregistrare, informatii de contact.

Servicii / Produse – vizitatorii site-ului tau trebuie transformati in clienti. Aici se prezinta mai in detaliu serviciile prestate sau produsele vandute, indicat fiind adaugarea unor poze concludente.

Noutati – pagina unde permanent firma dumneavoastra poate prezenta rapoartele afacerii, noile produse lansate sau chiar firmele importante cu care s-au incheiat contracte.

Contact – dupa ce am prezentat firma si serviciile oferite trebuie sa putem fi si contactati. Numar de telefon, adresa de email, Google Maps, formular de contact (verificati sa functioneze)

In teorie e simplu, partea dificila vine cand trebuie sa scrii continutul site-ului. Un continut care sa atraga atentia vizitatorilor si sa ii convinga ca tu esti cea mai buna alegere.

Tot legata de continut este si partea grafica, logo, bannere, cover-uri pentru social media, etc. Incearca totusi sa apelezi la serviciile mele de creare site de prezentare, chiar daca e mai costisitor o sa iti iasa mult mai bine.