Noutati

Cum se instaleaza WordPress?

WordPress este un software open source, cel mai puternic sistem de management al continutului in lume. Este un software usor de utilizat, flexibil, sigur, personalizabil, gratuit si popular. WordPress este utilizat de peste saizeci de milioane de site-uri web si este cea mai populara platforma de blogging.

FREELANCER DEVELOPER WORDPRESS
Avand abilitatii in web design si dezvoltare WordPress, pot oferi o gama larga de servicii pentru a satisface nevoile tuturor clientilor.

Instalarea pe site-ul tau poate fi completa in cativa pasi simpli. Este important sa retineri ca WordPress poate fi descarcat gratuit de la WordPress.org , in timp ce WordPress.com este un site, serviciu care ofera un blog gratuit cu caracteristici limitate.

Inainte de a instala WordPress, trebuie sa cumparati un domeniu web si sa achizitionati un pachet de gazduire web. Exista multe companii de gazduire web care ofera „instalarea cu un singur clic” din panoul de control Softaculous, certificate SSL gratuite, backup automat etc..

Instalare automata din cpanel

In functie de furnizorul de gazduire web pe care il alegeti, este posibil sa aveti optiunea de a instala WordPress automat. Aceasta se numeste si „instalarea cu un singur clic”, furnizata de servicii precum Softaculous.

FREELANCER WEB DESIGN
Avand abilitatii in web design si dezvoltare WordPress, pot oferi o gama larga de servicii pentru a satisface nevoile tuturor clientilor.

Aceasta este metoda simpla si, de cele mai multe ori, interfata este limpede, necesitand o experienta tehnica minima – puteti chiar sa alegeti sa actualizati automat WordPress.
Nota: Daca aceasta optiune este disponibila si doriti sa o folositi, este bine recomandata.