Dezvoltare WordPress

Dezvoltare WordPress de inalta calitate pentru proiecte remarcabile!

WORDPRESS DEVELOPER

WEB DESIGN WORDPRESS

FREELANCER WORDPRESS DEVELOPER

CUSTOM WORDPRESS DEVELOPMENT

Salut! Sunt Marian Lucian, un freelancer specializat in dezvoltarea site-urilor web pe platforma WordPress. Cu o pasiune pentru web design si o abordare orientata spre rezultate, ma dedic sa ofer solutii personalizate si inovatoare.

Transform ideile in realitate! Dezvolt site-uri web personalizate, adaptate nevoilor si obiectivelor tale, folosind cele mai recente tehnologii si practici de dezvoltare.

Ma asigur ca site-ul tau WordPress nu doar arata bine, ci si functioneaza bine. Optimizare pentru viteza, performanta si o experienta de utilizare impecabila.

Site-uri web perfect adaptate la toate dispozitivele. Indiferent de ecran, vizitatorii tai vor avea o experienta coerenta si placuta.

Asigur protectie solida pentru site-ul tau. Implementez masuri de securitate avansate si ma ocup de actualizari constante pentru a mentine totul la zi.

Servicii WordPress

Lucreaz cu WordPress incepand cu anul 2008 si sunt specializat in dezvoltare wordpress, teme wordpress, web design wordpress, mentenanta si securitate wordpress, pluginuri si aplicatii personalizate.

Instalare WordPress

Ma asigur ca platforma WordPress este instalata si configurata corect.

Dezvoltare WooCommerce

Crearea magazinelor online pe baza plugin-ului woocommerce.

Integrare marketplace-uri

Modalitate eficienta de a atrage un numar mai mare de clienti.

Web Design WordPress

Design personalizat potrivit cu identitatea vizuala a brandului.

Obtimizare SEO

Pagini optimizate pentru motoarele de cautare.

Securitate WordPress

Implementez masuri de securitate impotriva atacurilor cibernetice.

Integrare Plugin-uri

Adaug functionalitati cu ajutorul plugin-urilor.

Integrare plati online

Procesari de plati la cele mai inalte standarde de securitate.

Suport si Mentenanta

Ma asigur ca site-ul ramane actualizat si functional.

Daca esti in cautarea unui partener de incredere pentru dezvoltarea sau imbunatatirea site-ului, sunt aici sa te ajut! Astept cu nerabdare sa discutam despre proiectul tau si sa aducem ideile tale la viata.

Contacteaza-ma astazi pentru
a incepe o colaborare fructuoasa!

Portofoliu web

Proiecte finalizate cu succes, pentru informatii suplimentare contacteaza-ma!
magazin online decoratiuni florale

Magazin online decoratiuni florale
www.decoflower.ro

site de prezentare medic primar

Site de prezentare medic primar
www.carmenpop.ro

magazin online produse casnice

Magazin online produse casnice
www.genco-clean.ro

site de prezentare administrare imobile

Site de prezentare administrare imobile
www.afrland.ro

creare magazin online florarie

Magazin online atelier floral
www.hollandflower.ro

site de prezentare cabinet avocatura

Site de prezentare cabinet avocatura
www.avocatdobrescu.ro

Intrebari frecvente

Inainte sa imi scrii, verifica sectiunile de mai jos, am pregatit raspunsuri la cele mai frecvente intrebari intampinate.

Indiferent de domeniul de activitate este o modalitate ideala de atrage potentialii clienti, de ai informa in legatura cu produsele sau serviciile oferite.

Este instrumentul de marketing cu ajutorul caruia obtii o imagine de succes, audientele tale te vad, te asculta si isi amintesc cu drag brandul tau.

Costul unui site web este determinat de mai multi factori precum numarul de pagini, daca veti vinde produse pe site sau nu, complexitatea site-ului, etc..

Iti voi pune un set de intrebari pentru a intelege nevoile si complexitatea site-ului, apoi iti voi da oferta de pret bazata pe aceste criterii.

DA, beneficiezi de un contract semnat de ambele parti si se ofera factura fiscala la sfarsitul proiectului (factura neplatitor T.V.A).

Iti voi solicita un avans de 40% pentru a incepe proiectul. In timpul proiectului voi solicita o a doua plata in valoare de 30% si restul platii o vei face atunci cand voi lansa site-ul web. Plata o poti face prin transfer bancar.

Ma poti contacta telefonic sau prin email. Sunt aici sa te ajut si nu dispar odata ce proiectul tau este finalizat.

De regula tu scrii textele care vor fi publicate pe site, dar daca nu ai timp sau inspiratia de a concepe si redacta textele sunt aici si am introdus si servicii de copywriting.

Contributia si feedbackul tau sunt foarte importante pentru mine.

Voi incepe prin a-ti pune intrebari despre asteptarile si nevoile tale, voi colabora cu tine pentru a crea site-ul web, designul si functionalitatile dorite.

DA, in fond, social media constituie o platforma de tip moderna prin care permite utilizatorului acces usor asupra informatiilor.

DA,  includ in codul site-ului tau codul aplicatiei google analytics care inregistreaza traficul de pe site. Acestea aplicatie te va ajuta sa creezi campanii de marketing eficiente.

Iti voi recomanda un serviciu de gazduire web adaptat nevoilor site-ului tau.