DEZVOLTARE WORDPRESS

FREELANCER WEB DEVELOPER

DEZVOLTARE WORDPRESS

FREELANCER WEB DEVELOPER

Dezvoltare WordPress este un termen utilizat pentru a descrie o gama larga de servicii de la aplicatii online, aplicatii de comert electronic, aplicatii web si site-uri de informatii.

DEVELOPER WEB FOR YOUR BUSINESS

DEZVOLTARE TEMA
WORDPRESS

DEZVOLTARE
WOOCOMMERCE

DEZVOLTARE PLUGIN
WORDPRESS

CONVERT PSD LA
WORDPRESS

DEVELOPMENT WORDPRESS

Daca incepi sa iti construiesti prezenta online, un developer web cu experienta in dezvoltare WordPress te poate sustine de la proiectare la executie si mententata acestuia.

DEZVOLTARE WORDPRESS

Ai nevoie de mai mult de un site web, ai nevoie de rezultate. Am creativitate si experienta necesara in web design si dezvoltare WordPress pentru a obtine rezultate dorite.

AI NEVOIE DE UN DEVELOPER WEB ?

dezvoltare wordpress
Daca esti in cautarea unui developer web creativ si profesionist atunci ai gasit un freelancer developer web perfect pentru proiectul tau.
Ai deja un site web care ruleaza WordPress, il pot dezvolta prin solutii web care sustin functiile WordPress.

SERVICII WORDPRESS

DEZVOLTARE WORDPRESS

SERVICII WORDPRESS

DEZVOLTARE WORDPRESS

Lucreaz cu WordPress incepand cu anul 2008 si sunt specializat in dezvoltare wordpress, teme wordpress, web design wordpress, mentenanta si securitate wordpress, pluginuri si aplicatii personalizate.

INSTALARE WORDPRESS

INSTALARE PLUGINURI

DEZVOLTARE TEMA WORDPRESS

WEB DESIGN WORDPRESS

INTEGRARE PLATI ONLINE

INTEGRARE CURIERAT

INTEGRARE CU MARKETPLACE-URI

SECURITATE WORDPRESS

MENTENANTA WORDPRESS

PORTOFOLIU WEB

Proiecte finalizate cu succes, pentru informatii suplimentare contacteaza-ma!

PORTOFOLIU

Proiecte finalizate cu succes, pentru informatii suplimentare contacteaza-ma!

INTREBARI FRECVENTE

Inainte sa imi scrii, verifica sectiunile de mai jos, am pregatit raspunsuri la cele mai frecvente intrebari intampinate.

INTREBARI FRECVENTE

Inainte sa imi scrii, verifica sectiunile de mai jos, am pregatit raspunsuri la cele mai frecvente intrebari intampinate.

Indiferent de domeniul de activitate este o modalitate ideala de atrage potentialii clienti, de ai informa in legatura cu produsele sau serviciile oferite.

Este instrumentul de marketing cu ajutorul caruia obtii o imagine de succes, audientele tale te vad, te asculta si isi amintesc cu drag brandul tau.

Costul unui site web este determinat de mai multi factori precum numarul de pagini, daca veti vinde produse pe site sau nu, complexitatea site-ului, etc..

Iti voi pune un set de intrebari pentru a intelege nevoile si complexitatea site-ului, apoi iti voi da oferta de pret bazata pe aceste criterii.

DA, beneficiezi de un contract semnat de ambele parti si se ofera factura fiscala la sfarsitul proiectului (factura neplatitor T.V.A).

Iti voi solicita un avans de 40% pentru a incepe proiectul. In timpul proiectului voi solicita o a doua plata in valoare de 30% si restul platii o vei face atunci cand voi lansa site-ul web. Plata o poti face prin transfer bancar.

Ma poti contacta telefonic sau prin email. Sunt aici sa te ajut si nu dispar odata ce proiectul tau este finalizat.

De regula tu scrii textele care vor fi publicate pe site, dar daca nu ai timp sau inspiratia de a concepe si redacta textele sunt aici si am introdus si servicii de copywriting.

Contributia si feedbackul tau sunt foarte importante pentru mine.

Voi incepe prin a-ti pune intrebari despre asteptarile si nevoile tale, voi colabora cu tine pentru a crea site-ul web, designul si functionalitatile dorite.

DA, in fond, social media constituie o platforma de tip moderna prin care permite utilizatorului acces usor asupra informatiilor.

DA,  includ in codul site-ului tau codul aplicatiei google analytics care inregistreaza traficul de pe site. Acestea aplicatie te va ajuta sa creezi campanii de marketing eficiente.

Iti voi recomanda un serviciu de gazduire web adaptat nevoilor site-ului tau.