Noutati

Google Analytics – Avantajele instalării în WordPress

Google Analytics oferă GRATUIT  cea mai bună modalitate de a-ți cunoaște publicul prin statisticile privind traficul. Acesta vă ajută să luați decizii bazate pe date prin afișarea statisticilor importante. Poti sa vezi:

1. Cine vizitează site-ul dvs. web

Această analiza se referă la locația geografică a publicului, browserul pe care utilizatorul la folosit pentru a vizita site-ul dvs., cum ar fi: rezoluția ecranului, asistența JavaScript, suportul Flash, limba și multe altele.

Aceste date sunt extrem de utile și pot ajuta în numeroase moduri. Când obțineți un design personalizat, puteți utiliza datele de utilizator pentru a vă asigura că site-ul dvs. va fi compatibil cu publicul.

2. Ce fac oamenii atunci când sunt pe site-ul dvs.?

Puteți urmări ce anume vizitează utilizatorul și cât timp petrece pe site-ul dvs. web. Prin utilizarea acestor informații puteți mări afișările pe pagini.

3. Cum pot găsi utilizatorii site-ul dvs. web?

Această analiză vă arată link-urile de unde a venit utilizatorul (motoare de căutare, linkuri directe, link-uri de recomandare de la un alt site).

De asemenea, vă arată ce procent din vizitatorii dvs. au venit din aceste surse. Analiza Google vă oferă o detaliere a fiecăreia dintre aceste categorii. Dacă este categoria motorului de căutare, atunci vă arată care dintre motoarele de căutare a avut cel mai mare trafic, Google, Yahoo, Bing etc.

Dacă sursa dvs. de referință de top este un site web extern, atunci vă recomandăm să luați în considerare un parteneriat cu respectivul site (schimb de postări clienți sau altceva).

4. Cum interacționează utilizatorii cu conținutul dvs.?

Google Analytics oferă soluții ce arată modul în care utilizatorii interacționează cu conținutul site-ului dvs. Acesta vă arată ce procent din utilizatori a dat click pe link-ul de pe site-ul dvs. și multe altele.

Văzând interactivitatea utilizatorilor, puteți lucra în jurul conținutului utilizatorilor, astfel vă puteți concentra pe strategiile care funcționează pentru site-ul dvs. și puteți elimina strategiile care nu funcționează.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să îțelegeți importanța Google Analytics în WordPress. Ați putea dori, de asemenea, să vă intereseze și cum se instalează Google Analytics în WordPress aici.