Noutati

Instalarea unui plugin WordPress

După instalarea WordPress , primul lucru pe care fiecare începător trebuie să îl învețe este cum să instaleze un plugin WordPress.

Plugin-urile vă permit să adăugați noi funcții în WordPress, cum ar fi adăugarea unei galerie, prezentări de diapozitive etc.
Există mii de pluginuri gratuite și plătite disponibile pentru WordPress.

Puteți instala orice plugin pe care îl doriți pe site-ul Web găzduit de WordPress.org, însa nu puteți instala pluginuri pe WordPress.com.

Iată pașii care trebuiesc urmați pentru a instala un plugin WordPress:

Instalați plugin-urile utilizând WordPress Plugin Search

Cel mai simplu mod de a instala un plugin WordPress este să utilizați căutarea pluginului.
Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să mergeți la zona dvs. de administrare WordPress și să faceți clic pe Plugin-uri »Adăugați noi .

Găsiți pluginul dorit introducând numele acestuia sau funcționalitatea pe care o căutați. După aceasta, vă va aparea o listă cu plugin-uri, din care vă puteți alege plugin-ul dorit.

După care putem face clic pe butonul „Instalați acum”.

WordPress va descărca acum și va instala pluginul pentru dvs. După aceasta, veți vedea mesajul de succes cu un link pentru a activa pluginul sau pentru a reveni la programul de instalare a pluginurilor.

Un plugin WordPress poate fi instalat pe site-ul dvs., dar nu va funcționa decât după ce îl activați. Deci, faceți clic pe link-ul de activare a pluginului pentru a activa pluginul de pe site-ul dvs. WordPress.

Asta e tot, ai instalat cu succes primul plugin WordPress.

Următorul pas este să configurați setările pluginului. Aceste setări vor varia pentru fiecare plugin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *