Noutati

Pictograme gratuite pentru designeri web

Pictogramele web open source permit unui web designer să-și schimbe radical designul de pagini și stilurile tipografice. Unele dintre aceste fonturi web utilizează seturi de pictograme pentru a aduce iconițe bazate pe vectori în CSS.

Dacă sunteți în căutarea de pictograme 100% gratuite pentru site-ul tău., atunci acest post a colectat toate cele mai bune. Fiecare pachet de pictograme este complet gratuit cu vectori SVG și formate webfont pentru a include în foile dvs. de stil și paginile web.

1. Captain Icon

Pachetul de la Captain Icon creat de designerul Mario del Valle. Este un proiect gratuit open source găzduit pe GitHub cu fișiere vectoriale și fonturi web.

Dar nu cred că Captain Icon lucrează pentru fiecare proiect. Este cel mai bine folosit pe site-urile creative, unde un stil desenat manual se potrivește cu aspectul.

GitHub recent deschis a obținut propriul pachet de pictograme numit Octicons . Acest set de pictograme gratuite este prezent în versiunea 5.0 și include zeci de icoane cu câteva simboluri de bază.

Aceste pictograme pot fi găsite împrăștiate pe site-ul GitHub. Dar sunt destul de simple încât pot lucra pe orice interfață.

Dacă aveți nevoie de un font simplu și ușor de pictograme, atunci Octicons nu vă va dezamăgi.

3. Typicons

Cu colțuri rotunjite și contururi mai simple, setul Typicons este perfect pentru orice locație. Se livrează cu 330 de icoane unice, toate cu un stil similar.

Pachetul este complet gratuit și este disponibil și pe GitHub. Aceasta înseamnă că puteți include pictogramele direct în site-ul dvs. și chiar le puteți modifica după cum este necesar.

Puțini oameni știu despre Typicons, dar este unul dintre cele mai bune fonturi web de pictograme disponibile.

Ele pot funcționa chiar și pentru iOS cu unele ajustări minore și fragmente de cod speciale.

Zondicons sunt complet gratuite și ușor de adăugat în site-ul dvs. Din păcate, acestea nu sunt găzduite pe GitHub, deci nu au o arhivă de actualizare.

Dar puteți vedea toate exemplele de pe pagina demo, inclusiv clasele CSS de care aveți nevoie pentru a le face să funcționeze corect.

5. Entypo

Familia de icon-uri Entypo a fost în jur de câțiva ani. Aceste icoane sunt superbe și sunt la partea de sus a liniei atunci când vine vorba de freebies.

Pictogramele noi sunt adăugate sporadic și sunt foarte ușor de accesat. Fonturile se împart în două pachete: pachetul principal și pachetul social. Deci, dacă nu aveți nevoie de icoane de social media, puteți reduce dimensiunea fișierului de fonturi destul de puțin.

Entypo vine cu peste 400 de icoane și o licență de licență CC sharealike strălucitoare . Pentru a afla mai multe despre instalarea și personalizarea pictogramelor, trebuie să citiți pagina FAQ și să vizitați repo GitHub .

Este greu să alegeți doar 5 fonturi pentru pictograme, deoarece în fiecare an sunt lansate multe altele noi. Dar acestea sunt primele mele ponturi, dacă știti altele comentați mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *