Noutati

Ultimele tendinte de dezvoltare WordPress

Ultimele tendinte de dezvoltare WordPress

Cu aproape 33% de site-uri web de pe internet fiind construit pe WordPress, si multe branduri notabile precum TechCrunch, BBC America, Disney, Sony Music si WordPress care adopta mai mult pentru site-urile lor, cererea acestei platforme va creste in anii urmatori. Cu o astfel de crestere enorma, organizatiile asteapta cu nerabdare ultimele tendinte si inovatii in aceasta tehnologie pentru a-si imbunatati site-urile web.

Datorita cerintelor in crestere ale companiilor, caracteristicile WordPress cresc si ele in mod persistent de-a lungul anilor, pentru a oferi utilizatorilor o experienta mai interesanta pe site-uri web si pentru a atrage clienti potentiali. Cu tendintele WordPress mai inovatoare si avansate, puteti utiliza aceasta platforma pentru a construi un site web perfect si pentru a va servi clientii intr-o maniera imbunatatita.

Ultimele tendinte de dezvoltare WordPress

Sa ne uitam la unele dintre cele mai recente tendinte WordPress pe care trebuie sa le adoptati pentru a oferi o experienta mai buna utilizatorilor si pentru a va scala website-ul la noi inaltimi in 2019.

1. Personalizare si asistenta imbunatatita prin chat-uri

Chatbot-urile sunt o modalitate excelenta de a interactiona cu vizitatorii site-ului dvs. deoarece ofera optiuni de angajare mai bune. De asemenea, au abilitati de personalizare. Aceasta inseamna ca puteti afla mai multe despre utilizatorii dvs. decat faptul ca sunt niste vizitatori aleatorii.

Puteti integra cu usurinta site-urile de chat in cadrul site-ului dvs. web si va poate oferi un suport imbunatatit pentru utilizatori. Prin chatbots, puteti aduna mai multe informatii despre vizitatorii dvs., cum ar fi – daca au facut clic pe un buton, daca au descarcat ceva si multe altele.

2. Design bazat pe mobil pentru rezultate mai bune

Proiectele bazate pe mobil au condus la aparitia a doua tendinte populare – paginile mobile accelerate (AMP) si aplicatiile web progresive (PWA). Ambele au propriile lor avantaje.

Pagini mobile accelerata (AMP)
In zilele noastre, Google acorda preferinte inalte paginilor mobile accelerate in clasament, datorita faptului ca cea mai mare parte a traficului provine de pe dispozitive mobile. De asemenea, paginile AMP sunt mai usoare si se incarca rapid.

Aplicatii Web Progresive (PWA)
In plus, Aplicatiile Web Progresive faciliteaza lansarea site-urilor web de pe ecranul de pornire al utilizatorului.

Aplicatii Web Progresive (PWA)
In plus, Aplicatiile Web Progresive faciliteaza lansarea site-urilor web de pe ecranul de pornire al utilizatorului.

3. Adaugati videoclipuri pentru un impact mai mare

In vremurile moderne, pe masura ce viteza internetului a crescut foarte mult, redarea videoclipurilor pe telefoane este acum o bucata de tort. De asemenea, consumul video va creste tot mai mult in urmatorii ani. Adaugarea de videoclipuri pe site-uri le face mai atractive deoarece, spre deosebire de text sau imagini, ele ofera o multime de informatii intr-un mod mai rapid si mai convenabil. Anteturile video reprezinta o modalitate excelenta de a utiliza puterea videoclipurilor, deoarece ofera un aspect imbunatatit pe site-ul dvs. web.

Cu cea mai recenta versiune de WordPress, puteti rula cu usurinta anteturile video. In plus, o multime de teme si-au actualizat setarea, ceea ce va permite sa inserati cu usurinta un antet video.

4. Implicarea imbunatatita a utilizatorilor cu micro-interactiunile

Micro-interactiunile sunt modalitati mici si rapide in care utilizatorii pot interactiona cu un site web. Acestea permit utilizatorilor sa se angajeze cu site-ul cu cel mai mic efort si, de obicei, sa ia mai putin de o microsecunda.

Micro-interactiunile sunt utilizate in mod special pe platformele sociale, cum ar fi „place” pe Facebook, „inimile” pe Twitter si „claps” pe Medium. Aceste tipuri de elemente interactive incurajeaza utilizatorii sa interactioneze cu site-urile mult mai des.

5. Site-uri de eCommerce imbunatatite cu pluginuri

WordPress a devenit mai mult decat o platforma de blogging in ultimii ani. Acum, aceasta platforma este din ce in ce mai folosita pentru dezvoltarea de site-uri web de eCommerce bogate.

WooCommerce, fiind unul dintre cele mai populare pluginuri, poate fi integrat cu WordPress pentru a dezvolta magazine de eCommerce foarte receptive. Alte platforme eCommerce, precum PayPal si Google Checkout, pot fi integrate perfect cu WordPress. Puteti obtine, de asemenea, functionalitati suplimentare, cum ar fi cumparaturi personalizate si servicii bazate pe abonament, prin cele mai recente teme de eCommerce in WordPress.

6. Animatii pentru experienta video ca experienta video

La fel ca si videoclipurile, animatiile pe site-uri ofera utilizatorilor o experienta imbunatatita de vizualizare. Flash-based animatii au fost modernizate acum cu tehnologii imbunatatite, ceea ce face experienta utilizatorului extrem de vibrante si interactive.

Multe organizatii au adaugat pe site-urile lor animatii cu particule care ofera utilizatorilor toate informatiile pe care le-ar fi putut obtine prin intermediul videoclipurilor. Animatiile cu particule sunt usoare si pot imbunatati site-ul fara sa-l incetineasca.

Comunitatea WordPress aduce mereu mari schimbari care sunt benefice pentru majoritatea afacerilor si sunt din ce in ce mai adoptate de acestea. Cu o astfel de concurenta in crestere, nu va lasati in urma consolidarea site-ul dvs.
Daca sunteti in cautarea de a da un impuls site-ul dvs. WordPress sau doriti sa dezvoltati un nou site de la zero, contactati un developer web pentru dezvoltare WordPress si avanseaza in cresterea afacerii dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *