SERVICII WEB DESIGN

SERVICII WEB DESIGN

FREELANCER DEVELOPER WEB FOR YOUR WEBSITE

web design
Design web (din engleza de la web design) se intelege in general realizarea de site-uri web, de la momentul conceperii structurii si interfetei grafice si pana la finalizarea programarii si introducerea propriu-zisa a datelor care alcatuiesc continutul sitului – imagini, text, fisiere si alte elemente.
Construiesc site-uri web personalizate, integrate pe platforma WordPress,  gandite sa aduca performante comerciale in promovare.

DESIGN WEB CUSTOM FOR YOUR WEBSITE

✓ site-uri de prezentare
✓ site-uri corporate
✓ lading page-uri
✓ portaluri web
✓ bloguri personale
✓ magazine online
Avand experienta in web design si dezvoltare web pot oferi servicii web complete si personalizate business-ului tau.

RESPONSIVE WEB DESIGN

DESIGN MODERN PENTRU AFACEREA TA

Web design receptiv, cunoscut sub acronimul englez RWD (Responsive Web Design) permite site-ul dvs. sa se adapteze la dispozitivul pe care il vad utilizatorii.

Designul receptiv va optimiza site-ul pentru cea mai buna experienta a vizitatorului, indiferent daca acesta foloseste un calculator, laptop, tableta sau un smartphone.

Pentru mine, designul receptiv este un standard, mai exact, toate site-urile pe care le dezvolt au interfata flexibila, astfel incat websiteul se ajusteaza in functie de ecranul utilizatorului, fara zoom, fara scroll.

DESIGN RECEPTIV FOR YOUR WEBSITE

FREELANCER DESIGNER WEB FOR YOUR WEBSITE

responsive web design

UX & UI DESIGN

INTERACTIUNEA CU UTILIZATORUL

User Experience (UX) reprezinta totalitatea emotiilor, crezurilor, preferintelor, perceptiilor, raspunsurilor fizice si psihologice, precum si comportamentele si realizarile utilizatorului, generate in timpul folosirii si dupa folosirea unui produs sau serviciu web.
Designerul UX imbunatateste experienta utilizatorului vizavi de acel produs sau serviciu web.
O buna experienta a utilizatorului va creste automat gradul de adoptie al acelui produs sau serviciu web.
User Interface (UI) este acelasi lucru cu visual design, in contextul dezvoltarii web a unui proiect. Etapa de “UI” din cadrul unui proiect web se refera la transformarea wireframe-urilor sau prototipului (construite in etapa anterioara de “UX”) intr-o interfata care sa fie atractiva din punct de vedere vizual pentru utilizatori (fonturi, culori, forme, imagini etc). Aceasta etapa va crea infatisarea finala a paginilor si a aplicatiei in sine.
Designerul UI nu este un simplu utilizator de Photoshop (sau Sketch, Illustrator etc). El este capabil atat sa creeze interfete frumoase, cat si sa explice concepte de web design si sa argumenteze deciziile din spatele muncii sale.

FREELANCER WEB DESIGNER FOR YOUR WEBSITE

PORTOFOLIU WEB

Proiecte finalizate cu succes, pentru informatii suplimentare contacteaza-ma!

PORTOFOLIU WEB

Proiecte finalizate cu succes, pentru informatii suplimentare contacteaza-ma!

INTREBARI FRECVENTE

Inainte sa imi scrii, verifica sectiunile de mai jos, am pregatit raspunsuri la cele mai frecvente intrebari intampinate.

INTREBARI FRECVENTE

Inainte sa imi scrii, verifica sectiunile de mai jos, am pregatit raspunsuri la cele mai frecvente intrebari intampinate.

Indiferent de domeniul de activitate este o modalitate ideala de atrage potentialii clienti, de ai informa in legatura cu produsele sau serviciile oferite.

Este instrumentul de marketing cu ajutorul caruia obtii o imagine de succes, audientele tale te vad, te asculta si isi amintesc cu drag brandul tau.

Costul unui site web este determinat de mai multi factori precum numarul de pagini, daca veti vinde produse pe site sau nu, complexitatea site-ului, etc..

Iti voi pune un set de intrebari pentru a intelege nevoile si complexitatea site-ului, apoi iti voi da oferta de pret bazata pe aceste criterii.

DA, beneficiezi de un contract semnat de ambele parti si se ofera factura fiscala la sfarsitul proiectului (factura neplatitor T.V.A).

Iti voi solicita un avans de 40% pentru a incepe proiectul. In timpul proiectului voi solicita o a doua plata in valoare de 30% si restul platii o vei face atunci cand voi lansa site-ul web. Plata o poti face prin transfer bancar.

Ma poti contacta telefonic sau prin email. Sunt aici sa te ajut si nu dispar odata ce proiectul tau este finalizat.

De regula tu scrii textele care vor fi publicate pe site, dar daca nu ai timp sau inspiratia de a concepe si redacta textele sunt aici si am introdus si servicii de copywriting.

Contributia si feedbackul tau sunt foarte importante pentru mine.

Voi incepe prin a-ti pune intrebari despre asteptarile si nevoile tale, voi colabora cu tine pentru a crea site-ul web, designul si functionalitatile dorite.

DA, in fond, social media constituie o platforma de tip moderna prin care permite utilizatorului acces usor asupra informatiilor.

DA,  includ in codul site-ului tau codul aplicatiei google analytics care inregistreaza traficul de pe site. Acestea aplicatie te va ajuta sa creezi campanii de marketing eficiente.

Iti voi recomanda un serviciu de gazduire web adaptat nevoilor site-ului tau.