Contact

Bine ai venit pe pagina mea de contact!

Formular contact


  Trimite-mi un email si te voi contacta in scurt timp.

  Ma bucur sa discutam despre cum pot sa contribui la proiectul tau si sa va iti ofer servicii de cea mai inalta calitate. Iti multumesc pentru vizita si pentru interesul acordat!

  Date contact

  Intrebari frecvente

  Inainte sa imi scrii, verifica sectiunile de mai jos, am pregatit raspunsuri la cele mai frecvente intrebari intampinate.

  Indiferent de domeniul de activitate este o modalitate ideala de atrage potentialii clienti, de ai informa in legatura cu produsele sau serviciile oferite.

  Este instrumentul de marketing cu ajutorul caruia obtii o imagine de succes, audientele tale te vad, te asculta si isi amintesc cu drag brandul tau.

  Costul unui site web este determinat de mai multi factori precum numarul de pagini, daca veti vinde produse pe site sau nu, complexitatea site-ului, etc..

  Iti voi pune un set de intrebari pentru a intelege nevoile si complexitatea site-ului, apoi iti voi da oferta de pret bazata pe aceste criterii.

  DA, beneficiezi de un contract semnat de ambele parti si se ofera factura fiscala la sfarsitul proiectului (factura neplatitor T.V.A).

  Iti voi solicita un avans de 40% pentru a incepe proiectul. In timpul proiectului voi solicita o a doua plata in valoare de 30% si restul platii o vei face atunci cand voi lansa site-ul web. Plata o poti face prin transfer bancar.

  Ma poti contacta telefonic sau prin email. Sunt aici sa te ajut si nu dispar odata ce proiectul tau este finalizat.

  De regula tu scrii textele care vor fi publicate pe site, dar daca nu ai timp sau inspiratia de a concepe si redacta textele sunt aici si am introdus si servicii de copywriting.

  Contributia si feedbackul tau sunt foarte importante pentru mine.

  Voi incepe prin a-ti pune intrebari despre asteptarile si nevoile tale, voi colabora cu tine pentru a crea site-ul web, designul si functionalitatile dorite.

  DA, in fond, social media constituie o platforma de tip moderna prin care permite utilizatorului acces usor asupra informatiilor.

  DA,  includ in codul site-ului tau codul aplicatiei google analytics care inregistreaza traficul de pe site. Acestea aplicatie te va ajuta sa creezi campanii de marketing eficiente.

  Iti voi recomanda un serviciu de gazduire web adaptat nevoilor site-ului tau.