Politica de confidentialitate

1. Introducere
Aceasta Politica de Confidentialitate explica modul in care RWD-CUSTOM WORDPRESS DEVELOPMENT, utilizeaza, protejeaza si dezvaluie informatiile cu caracter personal pe care le puteti furniza in timp ce utilizati acest site web.

2. Colectarea Informatiilor
– Informatii Furnizate Voluntar – Pot colecta informatii cu caracter personal pe care le furnizati voluntar, cum ar fi numele, adresa de e-mail si numarul de telefon, atunci cand completati formulare de contact sau solicitati sa primiti anumite informatii de la noi.
– Informatii Automatizate – Asa cum este obisnuit in cazul multor site-uri web, colectez automat anumite informatii atunci cand vizitati site-ul meu. Aceste informatii pot include adresa IP, tipul de browser utilizat, paginile vizitate si orele de acces.

3. Utilizarea Informatiilor
– Utilizez informatiile pe care le colectez pentru a va oferi informatiile si serviciile solicitate, pentru a va raspunde la intrebarile si solicitarile dumneavoastra si pentru a va imbunatati experienta pe site-ul meu.
– De asemenea, pot utiliza informatiile pentru a va trimite ofertesau alte detalii, in masura in care ati acordat consimtamantul pentru a primi astfel de comunicari.

4. Protectia Informatiilor
– RWD-CUSTOM WORDPRESS DEVELOPMENT pune mare pret pe protectia datelor cu caracter personal si ia masuri pentru a asigura confidentialitatea si securitatea acestora. Folosesc masuri tehnice si organizatorice pentru a proteja informatiile impotriva accesului neautorizat, utilizarii sau divulgarii neautorizate.
– Cu toate acestea, trebuie sa retineti ca niciun sistem de transmitere sau de stocare de date pe internet nu este 100% sigur si, prin urmare, nu pot garanta securitatea absoluta a datelor dvs. cu caracter personal.

5. Dezvaluirea Informatiilor
– RWD-CUSTOM WORDPRESS DEVELOPMENT nu va vinde, inchiria sau transfera in mod voluntar informatiile dvs. cu caracter personal catre terti fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege sau conform cerintelor legale.

6. Drepturile dumneavoastra
– Aveti dreptul de a solicita acces la informatiile dvs. cu caracter personal pe care le colectaez si sa corectaez sau sa sterg orice informatii inexacte sau incomplete.
– Daca doriti sa va exercitati drepturile sau aveti intrebari sau preocupari cu privire la confidentialitatea datelor dvs., va rog sa ma contactati aici.

7. Actualizari ale Politicii de Confidentialitate
– Imi rezerv dreptul de a actualiza aceasta Politica de Confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi publicate pe aceasta pagina si vor intra in vigoare imediat.