Despre mine

Mereu deschis la noi oportunitati
si proiecte interesante.

FREELANCER WEB DESIGN ROMANIA

WordPress Developer Romania

WORDPRESS DEVELOPER ROMANIA

Freelancer UI/UX Designer

Salut! Sunt Marian Lucian, un freelancer pasionat si experimentat in dezvoltarea web, cu accent special pe platforma WordPress. Cu o experienta solida in proiecte variate, am construit si am optimizat site-uri web pentru clienti din diverse industrii.

De-a lungul carierei mele, am dezvoltat competente avansate in crearea si personalizarea temelor WordPress, integrarea plugin-urilor si optimizarea performantei site-urilor. Ma straduiesc sa ofer solutii web elegante si functionale, adaptate nevoilor unice ale clientilor mei.

Cu o abordare orientata catre rezultate si atentie la detalii, imi propun sa livreze proiecte de calitate superioara, respectand termenele stabilite. Am abilitati excelente de comunicare, lucru in echipa si gestionare a proiectelor, facand colaborarea cu mine un proces usor si eficient.

Valoare

Sunt dedicat furnizarii unor solutii de calitate superioara care sa depaseasca asteptarile clientilor mei.

Viziune

Un partener de incredere pentru clientii mei, oferindu-le solutii inovatoare si construind relatii de lunga durata.

Misiune

Misiunea mea este sa ofer servicii personalizate si de calitate, bazate pe nevoile specifice ale fiecarui client.

Daca esti in cautarea unui partener de incredere pentru dezvoltarea sau imbunatatirea site-ului, sunt aici sa te ajut! Astept cu nerabdare sa discutam despre proiectul tau si sa aducem ideile tale la viata.

Contacteaza-ma astazi pentru
a incepe o colaborare fructuoasa!

Portofoliu web

Proiecte finalizate cu succes, pentru informatii suplimentare contacteaza-ma!
magazin online decoratiuni florale

Magazin online decoratiuni florale
www.decoflower.ro

site de prezentare medic primar

Site de prezentare medic primar
www.carmenpop.ro

magazin online produse casnice

Magazin online produse casnice
www.genco-clean.ro

site de prezentare administrare imobile

Site de prezentare administrare imobile
www.afrland.ro

creare magazin online florarie

Magazin online atelier floral
www.hollandflower.ro

site de prezentare cabinet avocatura

Site de prezentare cabinet avocatura
www.avocatdobrescu.ro

Intrebari frecvente

Inainte sa imi scrii, verifica sectiunile de mai jos, am pregatit raspunsuri la cele mai frecvente intrebari intampinate.

Indiferent de domeniul de activitate este o modalitate ideala de atrage potentialii clienti, de ai informa in legatura cu produsele sau serviciile oferite.

Este instrumentul de marketing cu ajutorul caruia obtii o imagine de succes, audientele tale te vad, te asculta si isi amintesc cu drag brandul tau.

Costul unui site web este determinat de mai multi factori precum numarul de pagini, daca veti vinde produse pe site sau nu, complexitatea site-ului, etc..

Iti voi pune un set de intrebari pentru a intelege nevoile si complexitatea site-ului, apoi iti voi da oferta de pret bazata pe aceste criterii.

DA, beneficiezi de un contract semnat de ambele parti si se ofera factura fiscala la sfarsitul proiectului (factura neplatitor T.V.A).

Iti voi solicita un avans de 40% pentru a incepe proiectul. In timpul proiectului voi solicita o a doua plata in valoare de 30% si restul platii o vei face atunci cand voi lansa site-ul web. Plata o poti face prin transfer bancar.

Ma poti contacta telefonic sau prin email. Sunt aici sa te ajut si nu dispar odata ce proiectul tau este finalizat.

De regula tu scrii textele care vor fi publicate pe site, dar daca nu ai timp sau inspiratia de a concepe si redacta textele sunt aici si am introdus si servicii de copywriting.

Contributia si feedbackul tau sunt foarte importante pentru mine.

Voi incepe prin a-ti pune intrebari despre asteptarile si nevoile tale, voi colabora cu tine pentru a crea site-ul web, designul si functionalitatile dorite.

DA, in fond, social media constituie o platforma de tip moderna prin care permite utilizatorului acces usor asupra informatiilor.

DA,  includ in codul site-ului tau codul aplicatiei google analytics care inregistreaza traficul de pe site. Acestea aplicatie te va ajuta sa creezi campanii de marketing eficiente.

Iti voi recomanda un serviciu de gazduire web adaptat nevoilor site-ului tau.